Võõrsil mänginud Barcelona pääses 18. minutil Robert Lewandowski realiseeritud penaltist juhtima, kuid United vastas teisel poolajal kahe väravaga - Fred 47. ja Antony 73. minutil - ning võttis 2:1 võidu.

Barcelona jäi eurosarjas 16 parema hulgast välja esmakordselt alates hooajast 1998/99.

„See oli suurepärane õhtu. Ma arvan, et see on suurepärane, kui suudate alistada Barcelona, kes juhib La Ligat kaheksa punktiga Madridi Reali ees. Väga hea esitus ja peame selle endaga kaasa võtma, et saaksime mänge võita,“ kommenteeris õnnelik Unitedi peatreener Erik ten Hag kohtumise järel.

Juba pühapäeval ootab Manchester Unitedit ees Inglise liigakarika finaal Newcastle Unitediga. Ten Hagi hoolealustel on võimalus võita esimene karikas alates 2017. aastast.

Torino Juventus alistas eile Angel Di Maria kübaratriki abil Nantesi 3:0 ja pääses edasi üldskooriga 4:1. Play-offi mängude kaudu jõudsid 16 parema hulka ka Leverkuseni Bayer, Berliini Union, Roma, Sporting, Sevilla ja Donetski Šahtar. Euroopa liiga alagrupiturniiri võitjateni pääsesid edasi Arsenal, Union Saint-Gilloise, Freiburg, Ferencváros, Feyenoord, Real Betis, Real Sociedad ja Fenerbahçe.