Spekulatsioonid läksid liikvele, kui tuli avalikuks, et Barcelona president Joan Laporta kohtus Messi isa ja agendi Jorge Messiga. Nende jutuajamise põhiteemaks oli just PSG jalgpallitähe tulevik.

Messi leping Pariisi tippklubiga saab läbi 30. juunil ning osapooled pole veel kontrahti pikendamises kokkuleppele jõudnud.

Mundo Deportivo andmetel räägiti kohtumisel ka tippjalgpalluri vennast Matiasest, kes oli hiljuti laimanud nii Barcelonat kui Laportat. Hiljem ta küll vabandas oma sõnade pärast.

Matias Messi oli teatanud, et Leo ei liitu Barcelonaga, kui seda juhib Laporta, ning rõhutas, et tema vend on suurem kui Kataloonia klubi.

Kuigi Barcelona on 35-aastase Messi palkamisest vägagi huvitatud, võib takistuseks saada Kataloonia klubi rahaline seis. Meeskond on väidetavalt suvel sunnitud majandusliku olukorra tõttu kärpima palku ja vähendama mõningaid muid kulutusi.

Seitsmel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Messi oli sunnitud Barclonast lahkuma 2021. aasta suvel, sest Kataloonia suurklubi ei saanud toona La Liga palgalae tõttu talle uut kontrahti pakkuda.