Nüüd asus Stepanovat aga kritiseerima Venemaa suusaliidu juht Jelena Välbe. Välbe on samuti suur Putini toetaja, kuid samal ajal leiab ta, et sportlased peaksid rohkem trenni tegema ja muu kõrvale jätma.

„Mõnikord tahaksin talle helistada ning öelda, et meedias esinemise ja sotsiaalmeedias aja kulutamise asemel võiks ta hoopis trenni minna,“ sõnas Välbe Venemaa meediale.

„Seni on kõik talle kergelt kätte tulnud. Kui ta tahab kuulsust taga ajada, siis ma ei saa teda lõpuks keelata,“ sõnas Välbe.

Stepanova sõnul on tal kõik kontrolli all ning sotsiaalmeedias toimetamine on tema jaoks oluline. „Sotsiaalmeedia on minu jaoks sarnane töö nagu sport. Treenin oma keha igapäevaselt. Samamoodi otsin ma iga päev uusi võimalusi ja ideid,“ kirjutas Stepanova Match TV kolumnis. „Sotsiaalmeedias teen ma oma postitused alati ise.“

22-aastane Stepanova võitis mullu Pekingi olümpiamängudel 4 x 5 km teatesõidus kuldmedali.

Kui suusamaailma paremik osaleb sel ja järgmisel nädalal Planicas MM-il, siis venelastele ja valgevenelastele korraldatakse Venemaal oma jõuproov, mis peaks justkui meenutama MM-i.

Jaga
Kommentaarid