28-aastane Torres mängis viimased kuus aastat Kolmubia kõrgliigas, kus ta sai kirja 112 kohtumist, kolm väravat ja neli resultatiivset söötu.

Suarez pidi tegelikult esialgu mängima minema Soome kõrgliigaklubisse KTP, aga mänguvälistel põhjustel ei saanud sellest üleminekust asja, vahendab Trans.

Transi sõnul saab Torres vajadusel mängida keskväljal igal positsioonil, sest tal puuduvad nõrgad kohad ning eraldi tuuakse välja ka kolumblase meisterlik sööduoskus.

„Kui ta suudab kohaliku jalgpalliga piisavalt kohaneda, siis on Eesti kõrgliiga jaoks tegemist väga tugeva mängijaga,“ andis Trans oma kodulehel teada.

„Meil oli Soome klubiga väike arusaamatus, aga peamine on see, et olen nüüd Narvas ja tunnen end hästi. See on minu karjääris uus kogemus,“ kommenteeris üleminekut 171 cm pikkune Torres. „Olen aru saanud, millist jalgpalli Narva Trans tahab mängida. Ma arvan, et sellises süsteemis olen ma valmis näitama kõike, milleks suuteline olen.“

„Mulle meeldib isegi lumi. Kuigi õues on külm, siis mul on soe ja mugav ning ma usun, et kohanen peagi siinse eluga,“ lisas Torres, kes hakkab Narvas kandma särki numbriga 8.