Neljandat korda tähtede mängu osalenud Tatum tabas 18-st kaugviskest kümme ja valiti ka mängu väärtuslikumaks mängijaks. Kolmandal veerandil lausa 27 silma visanud Tatum hankis ka 10 lauapalli ja jagas kaaslastele kuus resultatiivset söötu.

Senine tähtede mängu punktirekord kuulus Anthony Davisele, kes viskas 2017. aastal 52 silma.

Teine Giannis Antetokounmpo meeskonna punktikütt oli Cleveland Cavaliersi mängumees Donovan Mitchell, kes jõudis 40 punktini ja jagas kümme resultatiivset söötu. Damian Lillard (Portland Trail Blazers) tabas kaheksa kaugviset ja tõi võitjatele 26 punkti. Esmakordselt tähtede mängul osalenud soomlane Lauri Markkanen (Utah Jazz), kes kuulus algkoosseisu, tõi 13 punkti.

„Väga lahe kogemus. Peaaegu see, mida ootasin, kuid tunnen end väga tänulikult,“ sõnas esimese Põhja-Euroopast pärit korvpallurina All Starsi mängule pääsenud Markkanen matšijärgsel pressikonverentsil.

Kapteni Antetokounmpo mänguaeg jäi napiks, sest ta oli viimases kohtumises enne tähtede mängu vigastanud rannet.

LeBron Jamesi tiimi eest viskas Tatumi klubikaaslane Jaylen Brown 35 punkti. James jõudis 13 punktini, kuid ta vigastas avapoolajal sõrme ega tulnud teisel mängupoolel enam väljakule. James sai õnnetult vigastada, kui läks Toronto Raptorsi mängijale Pascal Siakamile kulpi panema ja lõi käe vastu korvirõngast.

Joel Embiid (Philadelphia 76ers) ja Kyrie Irving (Dallas Mavericks) jõudsid mõlemad 32 punktini.