Tänu kolmapäevasel tavadistantsil saavutatud kuuendale kohale sai ennast MM-il ühisstardiga sõidus esimest korda proovile panna ka Tuuli Tomingas.

Tomingas läbis lamadestiirud puhaste paberitega ning kolmandale ringile läks ta vastu koguni neljandal kohal. Esimese püstitiiru järel tuli eestlannal käia küll ühel trahviringil, aga sellest hoolimata jätkas ta sõitu kõrgel 12. kohal. Viimases lasketiirus tegi Tomingas veel kolm eksimust ja finišijoone ületas ta lõpuks 20. positsioonil.

20. koht tähistab ühtlasi Eesti koondise läbi aegade parimat tulemust MM-i ühistardiga sõidus. Varasem tippmark kuulus Eveli Saue nimele, kes sai 2007. aasta Anterselva MM-il 22. koha.

Hoolimata viimase lasketiiru ebaedust jäi Tomingas võistlusega rahule ning kiitis oma suusavormi. „Sellist momenti ei tekkinud kordagi, et oleks kangestumine olnud. Isegi pisut kahju, et lõpus ei saanud kellegagi heidelda. Tulin finišisse ja kehtiasin lihtsalt õlgu. Üldiselt kogu selle MM-i vältel tundsin ennast hästi, aga need viimased võistlused oli küll selline tunne, et justkui polekski kõva pingutus selja taha jäänud. Lihtsalt ei väsi,“ rääkis päeva 15. suusaaega näidanud eestlanna.