Meeskondlikud võistlused olid planeeritud noormeestel algselt suurele mäele, kuid ilma tõttu viisid korraldajad võistlused väiksemale mäele üle.

Esimeses voorus hüppas meie meeskonna eest esimesena Andero Kapp, kes sai kirja 60,5 meetrit ja 101,1 punkti. Ankrumehena startis Kaimar Vagul, kelle hüppe pikkuseks mõõdeti 65,5 meetrit, mis andis 117,6 punkti. Finaalvoorule vastu minnes hoidis Eesti meeskond esikohta.

Teises hüppevoorus lisas Andero üldtulemusele 60-meetrise hüppega 101,4 punkti. Kaimar lendas teises voorus uuesti 65,5 meetrit ja see hüpe andis skoorile juurde 118,1 punkti.

Nende hüpetega sai Eesti võistkond kokku 438,2 punkti, mis tagas esikoha. Teisele kohale tuli Soome 432,2 punktiga ja kolmas oli Norra 398,7 punktiga.

Kaimar Vagul saavutas ka teise esikoha, kui oli parim individuaalvõistlusel. Andero Kapp sai viienda koha. Hõbeda ja pronksi võitsid soomlased Tuomas Meis ja Riku Vartiainen.

Kaimar hüppas individuaalvõistlusel 96,5 ja 100,5 meetrit, Andero õhulennud kandusid 95 ja 90 meetrini.

Kaimar Vagul jäi ise võistlusega väga rahule: „Päris hea tunne on! Tulin võistlustele kogemusi ja häid hüppeid koguma. Suuri ootusi tegelikult ei olnud. Hüpped olid ikka üllatavalt head arvestades, et mu vorm pole praegu kõige parem.“

Vaata poiste kommentaare pärast meeskonnavõistlust: