Prantsusmaa meeskond võitis Norrat 38,8 sekundiga ja Rootsit 1.39-ga. Norralaste võistlus kiskus kiiva juba avavahetuses, mille Vettle Sjaastad Christiansen lõpetas 12. kohal. Teise vahetuse järel oli Tarjei Bö, kes käis ühel trahviringil, tõstnud Norra viiendaks. Sturla Holm Lägreid pidi sõitma samuti ühe trahviringi, kuid Norra tõusis kolmandaks. Ankrumees Johannes Thinges Bö kaotas vahetuse eel liidrile Prantsusmaale 49 sekundiga ega suutnud Norrat teisest kohast kõrgemale tõsta.

Neljas oli Tšehhi meeskond, kes oli veel kolmanda vahetuse järel koguni liider. Nende ankrumehel tuli aga sõita kaks trahviringi ja lõpuks kaotati Prantsusmaale kahe minutiga.

Eesti meeskond sõitis koosseisus Rene Zahkna, Kristo Siimer, Raido Ränkel ja Robert Heldna ning sai 15. koha (+7.02). Siimer pidi käima ühel ja Ränkel kolmel trahviringil. Stardis oli 22 võistkonda.

Naiste teatesõidus teenis võttis võidu Itaalia nelik Samuela Comola, Dorothea Wierer, Hannah Auchentaller ja Lisa Vittozzi, kes kasutasid kokku ainult kaht varupadrunit. Ühtlasi oli itaallaste jaoks tegemist ajaloolise kullaga, sest varem polnud neil õnnestunud naiste teatesõitu võita.

Teise koha said saklannad (0+6; +24,7) Vanessa Voigt, Hanna Kebinger, Sophia Schneider ja Denise Herrmann-Wick ning viimase poodiumiastme hõivasid rootslannad (2+11; +55,7) Linn Persson, Anna Magnusson, Elvira Öberg ja Hanna Öberg.

Neljas oli Prantsusmaa (1+12; +1.31,6), viies Austria (0+12; +2.08,0) ja kuues Norra (4+13; +2.20,9).

Eestlannade jaoks sai võistlus kohutava alguse, kui Regina Ermitsal tuli juba avatiiru järel kahele trahviringile minna ning ka Tuuli Tomingas ja Susan Külm käisid mõlemad ühel trahviringil. 15. positsioonil rajale pääsenud Johanna Talihärm ei pidanud aga varupadruneid kasutama ning finišijoone ületas ta 11. kohal (4+11; +5.20,8). Kuna Sloveeniale määrati kaheminutiline ajakaristus, siis lõpuks läks eestlannadele kirja kümnes koht.