„Slämmil osalemine on alati väikest viisi unistus olnud,“ tunnistas maailma juunioride edetabelis 39. kohta hoidev Ojakäär. „Kui Tennis Europe’i turniirid läbi saavad, hakkavad kõik rääkima, et järgmine suur samm noortel ongi slämm. Hakkad vaikselt edetabelis tõusma ja kasvama ning lõpuks kuidagi oledki ise ka seal...“

„Ma ei arvanud, et see nii suur ja hästi tehtud on. Kõik on nii läbi mõeldud. Kõige parem koht, kus ma kunagi turniiri mänginud olen,“ kirjeldas ta suure slämmi õhustikku.

Australian Openi noorte turniir algas põhiturniiri teisel nädalal. Meeste matše Ojakäär ja Raisma vaatama ei sattunud, kuid riietusruumid on kõigil ühised ja vahetult sai kohtutud nii mõnegi tippmängijaga. Kellega täpsemalt, kuuleb juba saatest!

Muu hulgas selgus saatest, et Eesti tenniseliit mõtleb ATP Challengeri turniiri korraldamise peale, kus Ojakäärule ja veel mõnele teisele Eesti mängijale terendaks võimalus saada vabapääse.

Saatest kuuleb ka, kuidas Ojakäärust üldse sai tennisemängija, miks ja millal otsustati tiimi kaasata Wimbledoni noorteturniiri paarismängu võitja Raisma, milline on noore mängija ja noore treeneri omavaheline keemia trennides, kuidas ära tunda hetke, kui treener peaks oma õpilase järgmisele juhendajale üle andma ning kuidas on meie peategelase meeskonnas organiseeritud ülejäänud taustsüsteem.

„Matšpalli“ saate meiliaadress on tennis@delfi.ee, saatejuhid Gunnar Leheste ja Riho Kallus.