Deutsche Bank Park staadioni kõrval asuvat Eintrachti peakorteri koosolekuruumi on võimalik kasutada klubi enda inimestel kui kõigil teistel soovijatel, kes saavad ruumi koosviibimisteks rentida. Istekohti on seal 11, kirjutab FC Flora kodulehekülg.

Eintrachti esindaja Florian Reisingu sõnul tekkis mõte teha Flora nime kandev ruum soovist nimetada kõik koosolekuruumid klubide järgi, kellega Eintracht on Euroopa võistlustel vastamisi läinud. „Teiste hulgas on meil ka ruumid FC Barcelona, Real Madrid ja Chelsea FC,“ täpsustas ta.

Kuigi hoonekompleks ja ruum valmisid 2021. aastal, omistati ruumile Flora Tallinn nimi ja iseloomulik väljanägemine eelmise aasta lõpus. Ruumi seintel on kujutatud Flora logosid, Tallinnas toimunud omavahelise kohtumise sissepääsupiletit, üldinfot võistlusest ning fotojäädvustusi antud matšidest. Piltide kõrval paikneb Flora sümboliks oleva jumalanna kuju ning Rohevalgete mängusärk.

Kui Flora enda järgi nimetatavast ruumist kuulis, saatis klubi valitsevale UEFA Euroopa liiga meistrile raamitud nimelise mängusärgi. Number 19 sümboliseerib aastat, mil klubid omavahel vastamisi läksid.

Klubid kohtusid 2019. aasta 25. juulil Tallinnas. Nädal hiljem heideldi 48 000 pealise publiku ees Saksamaal. Eintracht võitis mõlemad kohtumised 2:1 ning pääses koondskooriga 4:2 järgmisesse ringi.