Venemaa portaali Match.tv teatel naaseb 37-aastane jäähokitäht kodumaale, et haigestunud ja haiglasse viidud isale toeks olla. Ovetškini ajutist lahkumist meeskonna juurest kinnitas teisipäeval ka klubi ise.

Capitalsi peatreener Peter Laviolette sõnas, et Ovetškinit lähitulevikus Capitalsi eest mängimas ei näe. „Perekond ja vanemad on kõige tähtsam. Ta läheb olukorraga tegelema ja oleme talle toeks,“ vahendas CBC peatreeneri sõnu.

Ovetškinile avaldas toetust ka Carolina Hurricanesi klubi, kes möödunud ööl Capitalsi 3:2 võitis. „Saadame positiivseid mõtteid oma organisatsiooni poolt. Miski pole olulisem lähedastest, keda armastame. Soovime Aleksandrile ja tema perele parimat,“ seisis mängueelses teates.

Ovetškin jahib NHL-is kõigi aegade suurima väravaküti tiitlit. Detsembris möödus ta Gordie Howe'ist (801) väravat ning tõusis teisele kohale. Praeguseks on tema arvel 812 tabamust. Venelase ette mahub veel vaid legendaarne kanadalane Wayne Gretzky, kes viskas karjääri jooksul profiliigas 894 väravat.