FIBA esialgse ajakava järgi 08.03 toimuma pidanud esimene kohtumine oli Tallinna meeskonna jaoks pea võimatu, sest kõik Tallinnas tingimustele vastavad saalid on sel päeval hõivatud ning ühe võimaliku lahendusena oli variant kolida kodumäng, kas Rakverre või Pärnusse. Tänu Eesti Käsipalliliidu vastutulelikkusele, suudeti leida koostöös FIBA’ga sakslastele sobivad tingimused ja pidada mäng BC Kalev/Cramo kodusaalis Kalevi spordihallis esmaspäeval 06.03.

BC Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kase sõnul oli protsess aeganõudev ning keeruline, kuid tänu Eesti Käsipalliliidule leidsime kodumänguks võimaliku parima lahenduse. Eesti Käsipalliliit oli eelnevalt broneerinud saali Eesti koondise EM-valiksarja mänguks Iisraeli vastu, mis toimub 09.03, kuid suutsime üheskoos leida lahenduse, mis toimib mõlema osapoole jaoks. Brose Bambergile pakkusime mitmeid erinevaid variante, et me ei segaks Käsipalliliidu toiminguid, kuid Bambergi koduliiga ajakava on üles ehitatud nii, et neid mänge on praktiliselt võimatu muuta ning nemad olid arvestanud 08.03 ja 15.03 kuupäevadega. Lõpuks leidsime lahenduse, kus meie kanda jäävad teatud ulatuses Bambergi meeskonna reisi- ja majutuskulude katmine, et nad oleksid valmis 06.03 Tallinnas mängima,“ sõnas Kask.

Veerandfinaalseeria esimene mäng toimub Kalevi Spordihallis esmaspäeval 06.03 kell 18.30 ning uksed avatakse 17.15. Piletid tulid müüki täna kell 12.00 Piletitasku keskkonnas.

Viimase FIBA eurosarja kohtumise piletid said otsa juba enne mängu ehk kohapeal piletimüüki ei toimunud, seega tasub piletid varakult soetada.

FIBA Europe Cup veerandfinaal mängu piletite müügiinfo:

15. veebruarist kuni 22. veebruarini (k.a.) on täispilet 15€ ja sooduspilet (õpilane, üliõpilane, pensionär) 12€

23. veebruarist kuni 1. märtsini (k.a.) on täispilet 18 eurot ja sooduspilet (õpilane, üliõpilane, pensionär) 14 eurot.

2. märtsist kuni 5. märtsini (k.a.) on täispilet 20 eurot ja sooduspilet 16 eurot.

Mängupäeval ehk 6ndal märtsil on täispilet 25 eurot ja sooduspilet 18 eurot.

Lisaks on müügil 3 erinevat toetajapiletit, millega saad meeskonda toetada ning erinevad tänumeened meeskonnalt ja limiteeritud arv VIP pileteid.