Lisaks esimesele TOP 60 murdnud Hiina meesmängijale sai Wust ka esimene hiinlasest ATP turniirivõitja. Pühapäeval Dallases lõppenud ATP 250 turniiril võitis ta tasavägises finaalis 37-aastast USA veterani John Isnerit numbritega 6 : 7 (3), 7 : 6 (4), 7 : 6 (12), päästes neli matšpalli.

Enne Yibingi polnud ükski Hiina mees jõudnud tennise avatud ajastul (alates 1968. aastast) ATP turniiril finaaligi ega võitnud ühtegi maailma esikümne mängijat. Poolfinaalis sai Yibing jagu maailma kaheksandast reketist Taylor Fritzist.

Väljaande China Daily spordirubriigi esiküljeloos tuuakse välja, et ATP 58. numbriks tõusnud Yibing kuulus eelmise aasta märtsis edetabelis alles 1800. kohale. Nii madalal pole hetkel isegi ükski ATP edetabelikohta omav Eesti mängija, kellest kõige tagasihoidlikumat positsiooni hoiavad 1643. kohta jagavad Robin Erik Parts ja Kenneth Raisma, kes on Wust vastavalt aasta noorem ja aasta vanem.

Legend, mis on jõudnud ka mitmetesse Yibingi biograafiatesse, räägib, et noormeest sunniti lapsena mängima sulgpalli, kuid õnneks või õnnetuseks oli ta liiga lühike ning sulgpallivõrk jäi poisile liialt kõrgeks.