Pariisi Saint-Germain oli koduväljakul väga hädas Bayerni kõrge survega, mistap esimesel poolajal Müncheni klubi mängijad valdasid märgatavalt enam palli, nurgalöögid jäid nende kasuks 4:0 ja pealelöögid 9:1. Esimese pealelöögi tegi PSG avapoolaja lisaminutil, kui Lionel Messi vajutas karistuslöögi müüri.

Väravateta viigiga päädinud esimese poolajal järel jõudis Bayern teenitult sihile 53. minutil, kui Alphonso Davies pani vasakult äärelt tsenderduse karistusalasse, kus Kinglsey Coman suunas selle siseküljega võrku. Ehkki järgneval kümnel minutil oli Bayernil veel kaks suurepärast võimalust, siis võõrustajate kollkipper Gianluigi Donnarumma oli tasemel.

Viimasel veerandtunnil pääses mängu ka PSG, kelle parimad võimalused tekkisid vahetusest sekkunud Kylian Mbappel. 73. minutil tõrjus prantslase lähilöögi Bayerni väravavaht Yann Sommer, kümne minuti pärast pani Mbappe palli võrku, aga eelnevalt oli napp suluseis. Kohtumise esimesel lisaminutil sai Bayerni kaitsja Benjamin Pavard kohtumises teise kollase kaardi ja ta saadeti duši alla, ent peagi kõlas ka lõpuvile ning Julian Nagelsmann hoolealused lendavad Pariisist koju magusa 1:0 võiduga.

Milani ja Tottenhami kohtumine algas särtsakalt, sest juba seitsmendal minutil läks kodus mänginud Itaalia sats 1:0 ette. Spursi väravavaht Fraser Forster ei suutnud korralikult Thoe Hernandezi kauglööki tõrjuda, pall jäi värava ette, kust selle teisel katsel saatis võrku Brahim Diaz. Kuigi kohtumises oli poolvõimalusi veel mõlemal tiimil, siis rohkem väravaid teisipäeva õhtul ei nähtud.