Ralliajakirjanik Colin Clark kirjutab Rootsi ralli ülevaates, et Tänak tegi väga jõulise avalduse.

„Mullune Soome ralli oli minu meelest Tänaku parim sooritus ralliautos – aga jumal, see ralli jäi väga napilt teisele kohale. See oli aga hoopis teistsugune sõit kui Soomes, kus Tänak oli täielikus sõdalase režiimis – pannes kõik mängu, katse katse järel. Rootsi oli seevastu absoluutselt kõrgeima kaliibriga kontrollitud ja mõõdetud sõit,“ märkis Clark.

„Tänaku võistluseelseid kommentaare kuulates ja jälgides tema kehakeelt meeskonnaga suhtlemisel oleks võinud arvata, et nad on sügaval kriisirežiimil ja mängu nimi on kahjude piiramine. Tundub aga, et see on Tänaku moodi – ta on nii keskendunud ja paneb kõik enda ümber nii kõvasti pingutama, et kui ralli algab, ei jää enam naljadele või tühistele asjadele ruumi.“

Clark rõhutas taas, et M-Sport tegi suurepärase otsuse, kui tõi 2019. aasta maailmameistri oma tiimi tagasi.

„M-Sport teadis Tänakut uuesti palgates täpselt, mida ta vastu saab, ja Tänak teeb täpselt seda, mida meeskond temalt vajas – juhib tööd terase sihikindluse ja laseritaolise fookusega. Me näeme Tänakut taas tema tippvormis – ta on hirmutav jõud, kellega tuleb arvestada, ja kui ta saab lõpuks auto, mida ta soovib, võib ta taas olla alistamatu,“ usub Clark.

Dirtfishi hinded Rootsi ralli eest:

Toyota sõitjad

Kalle Rovanperä 7 punkti

Elfyn Evans 5p

Takamoto Katsuta 3p

Lorenzo Bertelli 5p

Hyundai sõitjad

Thierry Neuville 8p

Craig Breen 10p

Esapekka Lappi 8p

M-Spordi sõitjad

Ott Tänak 10p

Pierre-Louis Loubet 5p