Tartu Ülikooli spordihoones said paremini minema võõrustajad, kes Tomas Pavelka ja Märt Rosenthali vedamisel võitsid esimese neljandiku 26:18. Teisel veerandaja keskpaigas oli tartlaste edu veel seitse silma (37:30), aga siis said külalised 591 pealtvaataja ees kaitse pidama. Võõrustajad sopsasid viimasel viiel minutil vaid ühe korvi, kuid sellest hoolimata läksid nad kahe poolaja vahelisele puhkusele 40:37 eduseisus.

Riietusruumis hakkasid mängijatele paremini külge Nikolajs Mazursi õpetussõnad – tartlased käristasid hoogu läinud Andrii Voinalovitši korvide abil vahe parimal juhul üheksale punktile ja viimase kümne minuti eel oli Emajõe Ateena esindusmeeskond ees 58:51. Lumisest suvepealinnast külla sõitnud Gert Kullamäe hoolealused lähemale kui seitse silma enam ei jõudnudki. 2.39 enne lõpuvilet olid tartlased ees juba 17 silmaga ja nad võitsid matši 79:68.

Viienda järjestikuse võidu võtnud Tartu parimatena tõid Andrii Voinalovitš 17, Hendrik Eelmäe ja Märt Rosenthal 15 ning Tomas Palveka 13 punkit, viimane võttis lisaks kümme lauda. Kuigi pärnakad said kätte rohkem ründelaudu (17 vs. 11) ja tegid vähem pallikaotusi (7 vs. 13), siis neid vedas alt visketabavus ning nad sopsasid 74-st sooritusest vaid 28. Kaotajate parimatena tõid Robert Valge ja Mihkel Kirves 13 silma.

Tartu hoiab 18 võidu ja kuue kaotusega Eesti-Läti liigas neljandat kohta, Pärnu on 22 matšist võitnud täpselt pooled, millega nad jäävad esimesena play-off’i joone alla.