Hooaja esimese võidu saavutanud Tänak (M-Sport) edestas Rootsis Hyundai sõitjaid Breeni ja Neuville’i vastavalt 18,7 ja 20 sekundiga.

„Olen antud sooritusega rahul. Minu jaoks oli punktikatse suur pettumus. Meil ​​oli võimalus teiseks sõita ja lisapunkte võtta. Me ei saanud hakkama ja tegin väikese vea. Peab aga meeles pidama, et ettevalmistus ei olnud optimaalne. Olin ralli eel haige ning mul läks nädalavahetuse jooksul järjest paremaks,“ rääkis Neuville Belgia rahvusringhäälingule RTBF.

Neuville kiitis ralli järel ka tiimikaaslasi. „Breen ei tee kogu hooaega kaasa, tema eesmärk on aidata kahe MM-tiitli võidule kaasa. Tal oli hea ralli, ta kasutas oma stardipositsiooni hästi ära. Ka Lappil oli hea ralli, tal ei vedanud rehvi purunemisega. Peame seda heaks nädalavahetuseks, kuigi lõpptulemus ei kajasta seda 100%. Arvan, et oleksime võinud võita ja lõpetanud teisena,“ sõnas Neuville.

„Toyotade ja Hyundaide esitused tunduvad hooaja alguses sarnased. Ford näeb ka päris hea välja, kuigi taaskord oli Tänakul parem stardipositsioon. Olime reedel enam kui 30 sekundiga maas. Ma arvan, et meie auto toimis hästi,“ lisas belglane optimistlikult.

Neuville usub, et Hyundai on ka järgmisel etapil Mehhikos kõrges konkurentsis. „Stardime Mehhikos kolmandana. Ma arvan, et on võimalus võidelda poodiumi eest, võitmise kohta ma ei tea. See on selle meistrisarja raskus: on sõitjaid, kes tulevad mõnele üksikule rallile kohale. Ogier suudab kindlasti võidu eest võidelda. Minu ülesanne on olla järjekindel ja lõpetada oma põhikonkurentide ees,“ märkis Neuville.

Tänavust ralliaastat peab belglane väga põnevaks: „Ägedad võitlused tulevad kõigil selle hooaja rallidel.“

Hooaja kolmas etapp sõidetakse Mehhikos 16.–19. märtsini.