„Promise David liitub meie esindusvõistkonnaga Maltalt, kus esindas seni Sirens FC ja Valletta FC jalgpalliklubisid. Kõigest 21-aastane mängija on omandanud jalgpallihariduse Kanadas ning jõudnud pallida ka USA ja Horvaatia pinnal. Tipuründes tegutsev noormees sõlmis meiega 3-aastase lepingu ning tema potentsiaali arvestades võib uskuda, et kõik eeldused Eesti liigas läbi löömiseks on olemas,“ teatas Nõmme Kalju oma kodulehel.

„Promise Davidi puhul on tegu mehega, kellel on suur arengupotentsiaal. Töötame selle nimel, et klubil oleks pikaks ajaks hea ründaja, kelle abil väravaid lüüa,“ lisas omalt poolt Kalju peatreener Kaido Koppel.

„Tänan jumalat ja Nõmme Kaljut võimaluse eest siin mängida! Kuna tegu on klubi jaoks sajanda juubeliaastaga, mõistan kui oluline on kõigi jaoks hästi esinemine, mängimine tiitlite nimel ning pääs Euroopa sarjadesse,“ sõnas Kanada ründaja klubi kodulehele.

„Võite kindlad olla, et ei vea teid alt ning võitlen must-roosas särgis nii kuidas jaksan. Edasi Kalju, Batman on kohal!“ lisas ta veel.