Kohtumise avaveerand lõppes 7:7 viigiga ning poolajaks pääses Eagles ette 24:14. Seejärel sai Kansas City oma mängu paremini käima. Kolmanda veerandaja lõpuks oli Eagles veel ees 27:21, kuid viimasel neljandikul teenis Chiefs 17 punkti Eagles 8 vastu ning vormistas Super Bowli võidu.

Kohtumine näis seejuures minevat lisaajale. Kaheksa sekundit enne normaalaja lõppu sooritas seisult 35:35 Harrison Butker aga õnnestunud väravalöögi ja sellega oli finaali saatus otsustatud.

Võitjate sangariks kerkis 27-aastane mängujuht Patrick Mahomes, kes valiti ühtlasi ka finaali kõige väärtuslikumaks mängijaks ehk MVP-ks. Sama auhinna võitis ta ka kolm aastat tagasi, kui Chiefs eelmine kord Super Bowli võitis.

Kansas City klubile oli see ajaloo jooksul kokku kolmandaks tiitliks. Esimene trofee võideti 1970. aasta hooajal. Mahomesi juhtimisel on Kansas City’l praegu käsil aga suurepärane ajastu. Viimasest neljast Super Bowlist on mängitud koguni kolmel. Kaks aastat tagasi toimunud finaalis jäädi aga 9:31 alla Tampa Bay Buccaneersile.