ManCity pani oma paremuse maksma juba avapoolajal, mis võideti 3:0. Rodri avas skoori 4. minutil. Ilkay Gündogan suurendas kodumeeskonna eduseisu 39. minutil ning Riyad Mahrez realiseeris avapoolaja esimesel üleminutil ka penalti. Aston Villa auvärava lõi 61. minutil Oliver Watkins.

ManCityt tabas ka tagasilöök, kuna juba avapoolaja järel tuli pingile võtta liiga suurim väravakütt Erling Braut Haaland. Norralast segas reielihase vigastus. Tema asemel tuli mängu Julian Alvarez.

Kui viimasel ajal on ManCity olnud meedias peamiselt probleemidega seoses raamatupidamises, siis selles osas näitasid klubi fännid välja ka oma arvamust. Premier League’i hümn vilistati lihtsalt välja. Meedias klubi kaitsnud peatreener Pep Guardiola sai aga suure aplausi osaliseks.

Turniiritabelis on ManCity ikka teine. Liidrikohal olev Londoni Arsenal on nüüd aga kõigest kolme punkti kaugusel. Siiski on Londoni klubil veel üks kohtumine varuks. Arsenalil on 51 punkti ning ManCity’l 48.

Kolmapäeval kohtuvad Arsenal ja ManCity juba omavahel. Võõrustaja rollis on Arsenal.

Võidurõõmu tundis täna ka teine Manchesteri klubi. United seljatas Leeds Unitedi võõrsil 2:0. 80. minutil avas skoori Marcus Rashford. Lõppseisu vormistas 85. minutil 18-aastane argentiinlane Alejandro Garnacho. Noorele ründajale oli see Premier League’is teiseks väravaks.

ManUnited on turniiritabelis 46 punktiga kolmas. Võrreldes Arsenaliga on neil aga kaks kohtumist rohkem peetud. Neljas on Newcastle United 41 punktiga. Neil on võrreldes ManUnitediga üks kohtumine varuks.