Eelviimase kiiruskatse järel oli Breen teine ja Neuville kolmas. Kaotust Tänakule oli vastavalt 8,5 ja 18 sekundit. Viimase katse eel hilines iirlane aga ajakontrollpunkti ning sai 10-sekundilise ajatrahvi. Sellega langes ta 0,5 sekundiga Neuville'i selja taha kolmandaks.

See oli Hyundai poolt planeeritud samm, sest erinevalt Breenist teeb Neuville kaasa täishooaja. Punktikatsel tegi Neuville aga sõiduvea ja kaotas katse võitnud tiimikaaslasele Lappile 2,7 sekundit. Breen oli Neuville'ist kiirem ja tõusis 1,3 sekundiga belglasest mööda tagasi teisele kohale.

Ralli järel Breen enam kontrollpunkti uuesti hilineda ei saa, sest neljandal kohal olev Kalle Rovanperä (Toyota) jäi kõigest 5 sekundi kaugusele. Hilinemise puhul tähendab iga minut aga kümnesekundilist ajatrahvi.

Ralli järel kommenteeris WRC+ eetris olukorda Hyundai pealik Cyril Abiteboul. „Ma naeratan, sest punktikatsele minek oli üpris sündmusterohke. Meil oli kolm eesmärki: esimene oli võita punktikatse, mis ka juhtus, sest me tegime kõvasti tööd, et auto pärast eilset pettumust just sel katsel heaks saada,“ sõnas prantslane. „Teine eesmärk oli saada kaks autot poodiumile, mis on suur saavutus. Kõige tipuks tegime oma elu natuke keerulisemaks, tahtes anda Thierr'yle võimalust üldarvestuses natuke paremaid võimalusi - see ei tulnud välja.“

„Ma arvan, et me oleks teinud tiimi perspektiivist õiget asja. Kui sa võitled sõitjate tiitli peale, siis sa tahad anda sõitjatele maksimaalselt võimalusi,“ lisas Hyundai juht. „Aga Kiiruse Jumal (god of speed) tahtis teisiti ja mulle meeldib ka Kiiruse Jumal! Muidugi jääb see tulemus kehtima. Thierry tegi siiski suurepärase tagasituleku, olles alustanud rallit natuke tagasihoidlikumalt - see on ka tema jaoks suurepärane lugu!“