Ford Fiesta Rally2 masinaga MM-sarjas debüteeriv Virves hilines viienda kiiruskatse starti kaheksa minutit ning sai selle eest ühe minuti ja 20-sekundilise ajatrahvi. Nimelt pidi ta vahetult enne katset autol küünalt vahetama. „Sama mure oli meil ka testikatsel. Väga valel hetkel juhtus, tegelikult oli meil pikalt aega,“ viitas Virves asjaolule, et äsja oli selja taha jäänud hoolduspaus. „Sinna läks palju aega kaotsi.“

13. kohal asuv Kaur maadles suurema osa päevast roolivõimuga seotud muredega. Pärastlõunastel kahel esimesel katsel kaotas ta seetõttu liidritele aega juurde ligi kaks ja pool minutit. „Hommikul olid juba roolivõimuga probleemid ja need süvenesid. Lõpuks leidsime lekkekoha üles ja viimasel kahel katsel sai jälle sõita,“ rääkis Kaur.

Nii kaotavad mõlemad mehed WRC2 klassi liidrile Oliver Solbergile enam kui kahe ja poole minutiga. Virves kaotab Solbergile 2.35,8-ga ja Kaur 2.48,8-ga. Kaht eestlast lahutab seega 13 sekundit. Georg Linnamäe (+1.05,5) hoiab reede järel kuuendat kohta. Soomlane Lauri Joona on tema ees 1,1 sekundi kaugusel.

Vaata Delfi videost, mida Virves ja Kaur veel senise Rootsi ralli kohta rääkisid ning mida nad homsest päevast ootavad.