Saatejuht Kaspar Ruus kutsus sedapuhku külla Selver/TalTechi võrkpalliklubi nurgaründaja Oliver Oravi, Eesti võrkpalliliidu avalike suhete ja kommunikatsioonispetsialisti Mariel Gregori ning võrkpallilegendi, alaliidu praeguse spordidirektori Kert Toobali, et kolmiku teadmisi võrkpallist ja muust spordimaailmast testida.

Viktoriini eel sai mõistagi ka teistel võrkpalliteemadel peatatud. Kuidas on Selver/TalTech senise hooajaga rahul? Kui kaugel on Eesti meestekoondise peatreeneri otsingud? Missugused suuremad projektid Eesti võrkpalliliidul veel käsil on?

Seejärel ootas ees viktoriin. Nagu ikka, esitatakse saatekülalistele viktoriiniküsimused, millele nad peavad üheskoos vastuse leidma. Kui vastus on õige, läheb punkt külalistele, kui vale, siis jääb punkt „majja“. Küsimused koostas mälumängusarja „Kirgas kriit“ eestvedaja Kristjan Jääts. Kui kellelgi on huvi nendel mälumängudel osaleda, siis lisainfot saab ja registreerimine käib aadressil spordipilet.ee.

Saates on ka kuulajamäng. Viimases osas, kus käisid külas HC Kehra peatreener Janar Mägi ja Eesti koondislane Kaspar Lees, küsis Mägi kuulajatelt, kui vanaks sai jaanuaris HC Kehra klubi. Õige vastus oli: 32-aastaseks. Fortuuna valis auhinnasaajaks Katrin Roomere. Õnnitlused! Võtame teiega ühendust.

Järgmise kuulajaküsimuse esitab seekordses saates Mariel Gregor (saates alates 30:55). Vastuseid ootame aadressile kovakarbes@delfi.ee.

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.

Vasakult: Oliver Orav, Kert Toobal ja Mariel Gregor