Mitte kummalgi meeskonnal ei õnnestunud terve kohtumise vältel initsiatiivi haarata ning suurim eduseis, mis tabloolt vastu vaatas, oli viis punkti.

Viimasele minutile mindi vastu 75:75 viigiseisul, kuid 42 sekundit enne kohtumise lõppu tegi Kotsar ründelauas vea ja Arnas Butkevicius viis vabaviskejoonelt võõrustajad 77:75 juhtima. Seejärel ei suutnud Baskonia tagamängija Marcus Howard palli keskpositsioonilt korvi upitada ning tänu Tomas Dimsa vabavisetele võttis kodumeeskond 79:75 võidu.

Kotsar kogus 23 minutiga 12 punkti ja kolm lauapalli. Raieste viibis väljakul kaheksa minutit ning sai selle ajaga kirja kaks punkti ja ühe lauapalli. Baskonia resultatiivseim oli Marcus Howard 15 silmaga.

Žalgirise parimana viskas Rolands Smits 20 punkti. Edgars Ulanovas lisas 16 ning Ignas Brazdeikis 15 silma.

Mõlemal meeskonnal on 24 vooru järel 13 võitu ja 11 kaotust, millega jagatakse kuuendat kohta.

Otseblogi:

Enne kohtumist:

Hooaega suurepäraselt alustanud Baskonia seljatas novembris kodusaalis Kaunase Žalgirise kindlalt 93:73. Tabeliski on kaks meeskonda teineteise seljataga, sest Hispaania satsil on kirjas 13 ja leedukatel 12 võitu.

Paberil ootab meeskondi õhtul ees vägeva korvpallipidu, sest 15 000-kohaline saal müüdi varakult välja ja kohale on väidetavalt oodata tuhatkond eestlast. Kohtumine Žalgirio arenal algab kell 20, Delfi vahendab kohapealt nii sündmusi, muljeid kui pilte.