Mõned tunnid enne kohtumise algust välja müüdud Kalevi spordihallis said paremini minema külalised, kes pääsesid Keime Helfrich kahe tabava kaugviske abil natuke enam kui kolme minutiga juhtima 10:3. Minutilise mõttepausi järel sai Kalev/Cramo kaitse lukku, kuid rünnakul sopsasid võõrustajad platsilt 14-st viskest vaid neli ja kümne minuti järel olid tallinlased taga 16:19.

Teise neljandiku keskel jõudsid kalevlased Alterique Gilberti vedamisel 26:26 viigini ning Artur Konontšuki viie järjestikuse punkti järel läks Kalev/Cramo kolm ja pool minutit enne poolajapausi matši esmakordselt juhtima. Kuid veerandaja lõpp kuulus Den Boschile ning tallinlased läksid riietusruumi 34:37 kaotusseisus.

Mõttepausilt tulles jätkus matš tasavägiselt, kuid 38:39 seisult tegi Den Boschi kaks kaugviset tabanud lätlase Kaspars Vecvagarsi vedamisel 11:0 vahespurdi ning viimase kümne minuti eel oli valitsev Eesti karikavõitja taga 46:53.

Veel seitse ja pool minutit enne normaalaja lõppu oli kalevlased 48:56 kaotusseisus, kuid siis tegid võõrustajad Oleksandr Kovliari ning Kristjan Kitsingu korvide abil kolme ja poole minutiga 13:0 vahespurdi. Hoogu läinud kodumeeskonna mängijad sopsasid järjest viis kaugviset ja peagi oli eduseis juba 69:59. Den Bosch viimase kahe minutiga imet ei teinud ning Kalev/Cramo võitis 1550 juubeldava pealtvaataja ees matši 73:63.

Kalevi parimatena tõid Alterique Gilbert ja Oleksandr Kovliar 16 ning Kristjan Kitsing ja Artur Kontontšuk 13 punkti. Sealjuures neist esimesed kolm meest sopsasid neli kaugviset. Kovliar andis lisaks kaheksa korvisöötu ja Konontšuk võttis maha üheksa lauapalli. Den Boschi parimad skoorijad olid Thomas Van der Mars ja Keime Helfrich tosina silmaga.

Kalev/Cramo sai K-vahegrupis kolm võitu ja kolm kaotust, millega nad lõpetasid Türgi klubi Gaziantepi järel teisel kohal. Veerandfinaalis kohtub Kalev/Cramo Saksamaa satsiga Bamberg, kellega kodus mängitakse 8. märtsil ja võõrsil minnakse kokku nädal hiljem. Europe Cupi play-off'is peetakse kõik seeriad, kaasa arvatud finaal, ühel põhimõttel. Madalama asetusega tiim mängib esimese kohtumise kodus ja teise võõrsil. Võitjaks on kahe matši kokkuvõttes rohkem punkte visanud võistkond.