Keila läks mängule vastu olukorras, kus järjepanu oldi kaotatud üheksa kohtumist ning ka kolmapäeval pidid võõrustajad hakkama saama ilma võistkonna liidrite Marcis Vitolsi ja Matej Radunicita.

Võrdselt alanud kohtumise avaveerandaja võitis Keila 26:23 ning poolajapausile mindi kodumeeskonna 57:54 juhtimisel. Teise poolaja alguses õnnestus Keilal edu suurendada ning kolmas veerandaeg lõppes 79:71 seisul.

Neli minutit enne kohtumise lõppu juhtis Keila juba 89:77, kuid Viimsi polnud veel alla andnud ja 8:0 vahespurdi toel sulas võõrustajate eduseis kolmele punktile. Viimasel minutil õnnestus Keilal aga siiski kaitse pidama saada ja lõpuks võeti magus 91:87 võit.

Võitjate parimana kogus Kristen Kasemets 25 punkti ja 10 lauapalli. Ivan Mikhieiev lisas 13 ning Conrad Sengbusch ja Andrii Mõronenko 9 silma.

Viimsi resultatiivseim oli Malik Toppin 23 punktiga. Kaksikduubli sai kirja Karl-Johan Lips, kes viskas 14 punkti ja noppis 13 lauapalli.

Keila teenis 17 kaotuse kõrvale hooaja seitsmenda võidu, mis annab neile 16 meeskonna konkurentsis 13. koha. Viimsi on 13 võidu ja kümne kaotusega kuuendal tabelireal.