Kahe hooaja vahel Hyundaist M-Sporti naasnud Tänak alustas hooaega Monte Carlos viienda kohaga. Sel nädalal Rootsis toimuval MM-etapil stardib ta neljandana, mis tähendab, et Toyota duol Kalle Rovanperäl ja Elfyn Evansil ning Hyundai sõitjal Thierry Neuville'il tuleb rohkem teed puhastada. MM-sarja liider, kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier (Toyota) Rootsis ei võistle.

„Ma arvan, et peame olema Rootsis konkurentsis,“ vastas Wilson DirtFishi küsimusele, millal võib Tänakut näha Ford Puma Rally1 autoga võidukonkurentsis. „Ma ei näe ühtegi põhjust, miks me ei peaks olema.“

Wilsoni sõnul on selge, et Toyota on Rootsis väga tugev, aga omad võimalused on ka Tänakul. „Mulle meeldib mõelda, et me ei jää Rootsis konkurentidest eriti kaugele,“ lisas ta.

M-Spordi pealik Richard Millener oli ootustes veidi tagasihoidlikum, aga lisas, et koostöö Tänaku ja tiimi vahel on alanud hästi. „Ma ei imestaks, kui oleme Rootsis samasuguses positsioonis (nagu Monte Carlos). Ott on esimest korda selle autoga lumel või kruusal. Ma arvan, et Mehhiko ralli on katsete ja tingimuste osas võrdsem.“

Ott Tänak käis möödunud nädalal autot testimas Otepää talverallil. „Igal juhul oli kasulik tulla, pole midagi öelda. Oludega väga vedas – tõsine talveralli. Veidi keerulised olud ja päris palju lund. Polnud liiga lihtne sõita, ilma selle rallita oleks Rootsis märgatavalt keerulisem olnud. Erinevad olud ja eelkõige need keerulised, annavad palju infot,“ lausus Delfile Tänak, kes koos kaardilugeja Martin Järveojaga võitsid kõik kaheksa kiiruskatset.