Katsuta osales nädalavahetusel Soomes Kuopios peetud kohalike meistrivõistluste etapil, kuid ta oli sunnitud katkestama. Viiendal kiiruskatsel sõitis ta teelt välja ning kuna masina radiaator hakkas lekkima, ei saanud jaapanlane järgmisele katsele enam ei startida.

„Ootan põnevusega Rootsi võistlust. Lumerallid on minu jaoks kodused ja olen oma kiiruses kindel. Muidugi toob uus olukord [peab punkte tooma] veidi pinget, aga olen alati tahtnud sellises olukorras olla,“ sõnas Jyväskyläs elav Katsuta rallit.fi-le.

„Kindlasti tuleb palju väljakutseid pakkuvaid hetki, kuid tuleb püüda neid kontrollida ja meeskonnale häid punkte tuua. Minu jaoks iseenesest midagi ei muutu, ma tahan lihtsalt anda endast parima, nagu ma alati üritan.“

Kuigi Kuopio ralli pidi Katsuta katkestama, jäi ta oma Toyotaga väga rahule.

„Auto tundus lumel uskumatult hea. Arvan, et pärast eelmise aasta Rootsi rallit on meeskond astunud suure sammu edasi. Muidugi on arenenud ka teised meeskonnad, seega on meie plaan sõita täisründerežiimil,“ lisas Katsuta.

Kuopios valmistus Rootsi etapiks ka Hyundai sõitja Esapekka Lappi. Soomlane juhtis rallit kindlalt, kuid sõitis seitsmendal kiiruskatsel rajalt välja ja kulutas lumevallist pääsemiseks üle 11 minuti.

Rootsi MM-ralli algab neljapäeva õhtull Umeå kesklinna lähedal lühikese publikukatsega.