Stubais ja Laax’is võidutsenud Killi teenis Mammothis esikoha 84,80 punktiga. Sarnaselt X-Mängudele püsis kõrges konkurentsis 18-aastane britt Kirsty Muir, kes teenis teise koha 82,00 punktiga.

Poodiumi kolmandale astmele kerkis 18-aastane Uus-Meremaa sportlane Ruby Star Andrews 70,80 punktiga.

X-Mängudel kõige säravamat minekut näidanud kanadalanna Megan Oldhami jaoks lõppesid finaalis mõlemad katsed ebaõnnestumisega ning talle läks kirja kaheksas koht 27,60 punktiga. Olümpiavõitja Mathilde Gremaud mõlemad laskumised ei tulnud samuti soovitult välja ning protokolli kanti 31,40 punkti ja seitsmes koht.

Rennisõidus võidutses 20-aastane hiinlanna Kexin Zhang 93,50 punktiga. X-Mängudelt eemale jäänud hiinlanna jaoks oli see neljandaks korraks astuda MK-sarjas poodiumi kõige kõrgemale astmele.

Suurepärases hoos jätkas ka 20-aastane britt Zoe Atkin. 92,75 punkti andsid talle teise koha. Hiljuti Aspeni X-Mängudel kuldmedali võitnud Atkin õpib sarnaselt Eileen Gu’le Stanfordi ülikoolis ja seetõttu on tema võistluskalender olnud sel talvel üsna hõre. Siiani ongi ta osalenud ainult kahel võistlusel.

Britid Atkin ja Muir on viimastel nädalatel kõvasti esile tõusnud ning kergitanud Suurbritannia freestyle-suusatamises taas suurde pilti.

Kolmanda kohaga pidi leppima kanadalanna Rachael Karker, kes kogus 91,75 punkti. Kui Eileen Gu puudumise korral ennustati, et Karkeril on vaja võidud ainult ära vormistada, siis reaalsuses on ta kahel viimasel võistlusel alla jäänud Atkinile ning nüüd ka Zhangile.

Meeste pargisõidu võitis Mammothis norralane Birk Ruud 94,80 punktiga.

Rennisõidus oli 94,00 punktiga parim ameeriklane Birk Irving.