2013. aastal tippspordist raske õlavigastuse tõttu loobuma pidanud Lepp aitas enda loodud HC Tallinna klubi 2019. aasta kevadel peale kuue aastast eemalolekut mängijana meistriliiga hõbemedalile.

„Kui eelmise comeback'i tegin, siis püstitasime ilmselt põhihooaja käsipalli pealtvaatajate publikurekordi. Kalevi spordihallis oli kokku üle 600 inimese,“ meenutas Lepp.

„Eks selgi korral võib-olla põnev vaatama tulla, mida suudan. Seekordse tagasituleku eesmärk on anda meestele rohkem puhkust, et nad säiliksid kauem värskena ja suudaksime kvaliteeti kauem hoida. Meil on hetkel väga vähe vahetusmängijaid, kuid ma ei tule noortelt arenguks väärtuslikku mänguaega võtma. Usun, et suudan mängijana anda võistkonnale rohkem, kui hetkel treeneripingil, kus mul on ilmselgelt liiga vähe kannatust,“ selgitas Lepp.

Peatreeneri ametit ta aga veel maha panna ei plaani. „Loodan oma mänguga meeskonnakaaslased paremaks teha ehk luua neile positsioonirünnakutel paremaid võimalusi. Aga mängiv peatreener on üliraske olla. Trenni olen meestega sel hooajal pidevalt kaasa teinud. Eile mängisime oma duubelvõistkonnaga treeningmängu. Ma arvan, et mängijad ise ka nägid, et võin neid aidata ja hoida neil tugiisikuna mängulusti ja võitluslikkust üleval mängu lõpuni, ükspuha mis seis tablool.“

„Selge, et ma ei ole esimeses mängus veel sellisel tasemel nagu ise soovin, kuna mängutunnetuse tagasisaamine võtab aega. Tapa on selge soosik ja sel hooajal võimsas hoos. Nädal tagasi kaotasime neile kodus koguni 17:30, kuid pühapäeval ei imesta kui võtame hooaja esimese võidu. Järgenevates mängudes olen juba kindlasti parem, aga seda juhul kui kanderaamil pühapäevases mängus ära ei veeta“, muigas Lepp, kes hetkel ei ole veel otsustanud, kas mängib veel mõne mängu või keskendub pigem treeneritööle.

HC Tallinn ja SK Tapa lähevad 5. veebruaril Sõle Spordkeskuses vastamisi kell 17.00.