Jaanuari keskel tegi 25aastane Johnson trennis liiga oma käele ja pidi seetõttu teist korda sel hooajal käima operatsioonil. Kuna vigastusest taastuda enne hooaja lõppu ei jõua, oli mõlemapoolne otsus leping lõpetada ja Johnson sõidab nädalavahetusel tagasi Ameerikasse.

203 cm pikkune ääremängija tegi Tartu särgis esimese ametliku mängu alles novembri lõpus, sest hooaja esimesed kuud taastus jalavigastusest. Eesti-Läti liiga üheksas kohtumises kogus ta keskmiselt 8,1 punkti ja 4,6 lauapalli. Põhja-Euroopa liiga viies mängus sai ta keskmiselt kirja 9,2 punkti ja 8,0 lauapalli.

Tartu Ülikool Maks & Moorits manageri Robert Petersoni sõnul ei saadud Johnsonist täit sisu kätte. „Meil on kahju, et Brandoni hooaeg siin Tartus läks üle kivide-kändude. Kontrollmängudes näitas ta väga head minekut, aga hooaja algus läks jalavigastuse tõttu aia taha. Kui ta lõpuks mängima sai, siis tegelikult me temast täit sisu kätte ei saanud.

Ei teagi, kas põhjuseks oli tervis, Euroopa mängustiil või lihtsalt esimese välisaasta kohanemine. Kui ta nüüd jaanuaris tegi trennis süütus olukorras käele niimoodi liiga, et pidi taas operatsioonil käima, siis jõudsime ühisele arusaamisele, et kõige parem on tal koju tagasi minna. Kindlasti on temas sisu heal tasemel mängimiseks ja soovime jõudu vigastusest taastumiseks ning edasises karjääris,“ ütles Peterson.

Tartu meeskonda ootab laupäeval, 4. veebruaril kell 18.00 ees Eesti-Läti liiga mäng Raplas sealse AVIS UTILITAS Raplaga. Järgmise kodumängu peab Tartu meeskond kolmepäeval, 8. veebruaril kell 19.00 ja siis tuleb ülikoolide duellis külla TalTech/OPTIBET.