Valencia velotuuri teisel, 178-kilomeetrisel etapil jäi trassile üks esimese, kolm teise ja kaks kolmanda kategooria tõusu. Lisaks oli finiš samuti ülesmäge. Ciccone ründas ca 300 meetrit enne lõpujoont ja pani oma paremuse kindlalt maksma, teatab Eesti Jalgratturite Liit. Teisena ületas finišijoone britt Tao Geoghegan Hart (Ineos Grenadiers) ja kolmandana Pello Bilbao (Bahrain Victorious). Võitjaga sai sama aja üheksa ratturit.

Mihkels lõpetas grupis, mis kaotas esimestele 17 minuti ja 35 sekundiga. „Võrreldes eilsega oli enda enesetunne kõvasti parem. Esimesed 120 km vedasin pundi ees koos ühe tiimikaaslasega, hoidsime vahet jooksikute grupiga,“ rääkis Mihkels peale võistlust. „Seejärel Biniam kukkus ning lõpetasin töö tegemise, et teda järgi oodata. Peale seda kannatasin veel mõned tõusud ära ning eelviimasel tõusul võisin juba rahulikult maha jääda.“

Etapivõiduga kerkis Ciccone ka üldliidriks. Geoghegan Hart kaotab itaallasele nelja ja Bilbao viie sekundiga. Mihkels on kokkuvõttes 101. positsioonil, jäädes liidrist maha 28 minuti ja 39 sekundiga.

Velotuuri kolmandal etapil sõidetakse 145,1 kilomeetrit Beterast Saguntosse.

Prantsusmaal peetaval Etoile de Besseges mitmepäevasõidul (UCI 2.1) tühistati teine etapp, kuna 22 kilomeetrit enne finišit toimus kitsal teel suur kukkumine. Seetõttu läks kogu võistluseks planeeritud meditsiinipersonal ja sõidukid kasutusse, et ratturid haiglasse viia ning sellest tulenevalt ei olnud võistluskorraldajatel võimalik etapiga turvaliselt jätkata. Eesti ratturid Norman Vahtra ja Rait Ärm (mõlemad Go Sport – Roubaix Lille Metropole) pääsesid kukkumisest.

Reedel on kavas 170-kilomeetrine etapp Besseges'i teedel.