Viljandi Kehrale võimalust ei andnud

HC Kehra koosseisus olid täna taas nii Ameerika Ühendriikide koondise koosseisus olnud Maksim Tanner Mccauley, kui ka värske täiendus Saksamaalt, Dominik Loibl.

Mängu algus visati väravaid kordamööda ning Kristofer Liedemann tõi Kehra poolelt üheksandal minutil tabloole seisu 4:4. Kohtumine jätkus samalaadses võrdses lahingus, kus kumbki teisele poolele midagi lihtsalt ei andnud. Alles poolaja lõpuhetkedel suutsid kodupubliku ees mänginud viljandlased pisukese edu sisse teha ning vaheajale mindi seisust 15:11.

Garderoobist väljusid selgelt paremini võõrustajad, kelle Aleksander Pertelson 40. minutil juba 20:13 ette viis. Seejärel oli Kehra peatreener Janar Mägi sunnitud aja maha võtma. See aga külaliste kahjuks matši muutust ei toonud ning kümme minutit hiljem viis teine Pertelsoni vend, Johannes võõrustajad juba 29:15 ette. Mäng oli täielikult Viljandi HC kontrolli all ning lõpptulemuseks vormistas Oskar Luks 32:21.

Viljandi HC resultatiivseimad olid möödunud nädalavahetusel Euroopa noorte käsipallitalentide kogunemisel osalenud Hendrik Koks seitsme väravaga, millele Ott Varik lisas omalt poolt kuus. HC Kehra poolelt tabasid Liedemann, Tanel Vilks ja Sergio-Silver Kreegimaa kolmel korral.

Liidrite lahingus jäi Serviti kindlalt peale

Serviti ja Mistra läksid mängule vastu meistriliiga kahe esimesena. Tiime lahutas vaid üks punkt. Kohtumise algus kulges liidritele omaselt võrdselt ning üheksandal minutil tõi harjumaalaste Rauno Aus tabloole numbrid 3:4. Siis aga tegid põlvakad põhiliselt Alfred Timmo väravate jõul 7:2 vahespurdi ja rebisid 22. minutiks 11:5 ette. Enne garderoobi minemist suutsid külalised siiski veidi vahet vähendada ning poolajale mindi seisuga 10:13 nende poolelt vaadatuna.

Teise poolaja alguses jätkas Alfred Timmo skoorimist ning Põlva alustas suurema hooga. Timmo oli 41. minutiks skoorinud juba 11 väravat ning võõrustajad asusid 21:14 eduseisu. Kuigi järgmise kümne minuti jooksul külalised vahet suuremaks ei lasknud, siis ohtlikuks nad enam vastastele siiski ei saanud ja 53. minutil viis Mathias Rebane Serviti 28:17 ette. Mängu lõpptulemuseks vormistas Rauno Aus 32:23.

Serviti resultatiivseim oli täna Timmo 13 väravaga ja Mistra poolelt tabas Serhii Orlovskyi seitse korda. Meistriliiga käesoleva mängudevooru lõpetavad pühapäeval HC Tallinn ja SK Tapa/N.R Energy, kes Sõle spordikeskuses kell 5 omavahel vastamisi lähevad.