Nimelt rääkis Millener ralliportaalile DirtFish, et hooaja avaetapil viienda koha saanud Tänak on andnud meeskonnale Ford Puma masina kohta juba hulgaliselt väärtuslikku tagasisidet.

„Tema tagasiside auto kohta on väga hea. Peame lihtsalt tegema natuke rohkem tööd mõne seadistusega, mis talle paremini sobiks,“ lausus Millener.

„Ta on täiesti teistsugune sõitja võrreldes nendega, kellega oleme varem autot arendanud. Me saame enda jaoks ainulaadset tagasisidet. Nii et peame sellele reageerima. Mõningaid asju saame ilmselt olemasolevate vahenditega muuta, aga osa läheb pikemaajalisse plaani - et milline suund aasta jooksul võtta,“ selgitas M-Spordi pealik.

M-Spordi omanik Malcolm Wilson rääkis detsembris, et Tänaku soovid puudutavad peamiselt seadistust ja geomeetriat ning nende probleemide lahendamine ei ole kuigi keeruline. „Kõigi tähelepanu on sellel. Alates esimesest Greystoke'i testist oli selge, et meil on jälle liider! Siis sai mulle selgeks, et just seda ma tahangi. Töötame ühiselt selle eesmärgi nimel,“ oli Wilson optimistlik.

Autoralli MM-sarja järgmine etapp Rootsi talveralli sõidetakse järgmise nädala lõpus ehk 9.-12. veebruarini.