Daisy Kudre-Schnyderi järel tulid naiste 7,1 km pikkusel rajal hõbedale ja pronksile vastavalt Frida Sandberg Rootsist (+1.00) ja Anna Ulvensön Norrast (+1.36).

Oma karjääri parima tulemuse sõitis välja ka Daisy õde Doris Kudre, kes sai seitsmenda koha. Õele Daisyle jäi Doris alla kolme minuti ja nelja sekundiga. Epp Paalberg sai 15. koha (+5.26).

„Täna õnnestus mul teha ideaalne sooritus, mis orienteerumises ei juhtu just sageli. Läti maastikud ja rajad sobivad mulle, ka suusad oli täna väga kiired,“ jagas kahekordne Euroopa meister Daisy Kudre-Schnyder finišis rõõmsalt oma võidumuljeid.

Meeste 8,4 km pikkusel lühirajal võidutses Linus Rapp Rootsist, kes tõusis liidripositsioonile alates teisest vaheajapunktist. Ülejäänud meeste medalikohad selgusid alles teel viimasesse punkti, kus Norra esindaja Jörgen Baklid eksis teevalikuga ning temast said mööda kaks soomlast. Hõbedale tuli Aapo Viippola (+37 sekundit) ja pronksile vaid kaks sekundit nõrgema ajaga Niklas Ekström (+39).

Eesti meeste kiireim oli taas Mattis Jaama, kuid tema pidi leppima 17. kohaga (+2.19). Mattise pöidlahoidjaid rõõmustas siiski vaheaegade tabel, millest selgus, et raja esimesel poolel kogunenud pea kaheminutilisele kaotusele tuli raja teisel poolel juurde vaid paarkümmend sekundit.

Teiste Eesti meeste kohad lühirajal:

34. Andres Rõõm +6.26
38. Kevin Hallop +7.56
41. Sander Pritsik +9.48

Kuni 17-aastaste noorte Euroopa meistrivõistlustel võitis 13-aastane Anett Liisa Parts pronksmedali. Vahe esikohale tulnud ja eilse hõbeda kulla vastu vahetanud soomlanna Johanna Naskaliga jäi vaid 13 sekundit. Ka hõbemedal läks selles klassis Soome, selle võitis Sanni Hoskari (+0.05).

Noormeeste M-17 klassis võidutses lätlane Ritvars Lepeskins. Eestlaste kiireim oli 13. koha saavutanud Markus Juhkam.

Juunioride maailmameistrivõistlustel Eestile medalilisa ei tulnud. Parima koha sõitis välja Timo Kudre, kes oli kaheksas.

Võistlused jätkuvad pärast puhkepäeva reedel ühisstardist tavarajaga.