Eelmise nädala kolmapäeval koduväljakul 70:92 Gaziantepile (Türgi) kaotanud Kalev/Cramol polnud eurosarjas enam tagasiteed ning veerandfinaali pääsemiseks tuli kindlasti Saksamaa klubist jagu saada.

Kalev alustas kohtumist hästi ning avaveerandaeg võideti 21:13. Seejärel said aga võõrustajad mängu paremini sisse ning poolajapausile mindi juba Crailsheimi 41:39 eduseisul. Kolmandal veerandajal ei õnnestunud kummalgi satsil eest ära minna ning viimane periood algas kodumeeskonna 58:57 juhtimisel.

Viimase veerandaja keskpaigas tegi Kalev 11:0 vahespurdi ning kaks ja pool minutit enne kohtumise lõppu vaatas tabloolt vastu Eesti klubi 79:66 eduseis. Crailsheim polnud aga veel oma viimast sõna öelnud ning Soome koondise mängujuhi Edon Maxhuni korvide toel jõuti 40 sekundit enne kohtumise lõppu kolme punkti kaugusele. Seejärel eksis Kalevi tagamängija Wesley Van Beck lühikese aja jooksul neljal vabaviskel, kuid sakslased ei suutnud olukorda ära kasutada ning külalised said lõpuks ülimalt vajaliku 79:76 võidu.

Võitjate parimana kogus Wesley Van Beck 26 punkti ja üheksa lauapalli. Martins Meiers lisas 15 ja Alterique Gilbert 14 silma. Crailsheimi resultatiivseim oli Jaren Lewis 27 punkti ja 12 lauapalliga.

Pärast nelja vooru on K-grupi seis järgmine: Gaziantep viis võitu, Kalev/Cramo ja Crailsheim kaks võitu, Den Bosch üks võit. Veerandfinaali pääsevad kaks paremat. Kalevlastel on edasipääsuks kõik võimalused enda kätes, sest järgmisel kolmapäeval tuleb lihtsalt koduväljakul Den Bosch alistada.