Märtsis algaval vormel 1 hooajal istuvad Haasi masinate roolis 30-aastane taanlane Kevin Magnussen ja temast viis aastat vanem sakslane Nico Hülkenberg. Enne Ukraina sõja algust oli USA tiimi peasponsor Venemaa väetisetootja Uralkali, ent too koostöö arusaadav sai mullu veebruaris lõpu. Tänavusest hooajast on meeskonna peasponsor Ameerika Ühendriikide finantsettevõte MoneyGram International.

„Astume uude hooaega seisult, kus lõppenud aastal saime tugevaid tulemusi ja naasime punktikohtadele. Loomulikult on 2023. aasta eesmärk teha seda veelgi järjepidevamalt. Usun, et koos kogenud Kevin Magnusseni ja Nico Hülkenbergiga oleme võimelised pühapäeviti punktikohtadele sõitma,“ lausus MoneyGram Haas F1 meeskonna juht Gene Haas.

Kui 2021. aastal ei teeninud Haas ühtegi punkti, siis mullu koguti neid 37 ja sellega sai meeskond kümne tiimi seas kaheksanda koha. Tänavused vormel 1 sarja ametlikud hooajaeelsed testid toimuvad 23.-25. veebruarini Bahreinis, hooaeg ise saab samas kohas lähte 5. märtsil.