ATP kinnitas teisipäeval, et sõltumatu uurimine põhjal pole Zverevi koduvägivalla kohta piisavalt tõendeid ja mees pääseb karistusest. Uurimise ajendiks olid 2021. aasta oktoobris esile tulnud Zverevi endise tüdruksõbra Olga Šarõpova väited, kelle väitel elukaaslane kasutas tema suhtes vägivalda ja väärkohtles teda.

„Puudusid usaldusväärsed tõendid ja pealtnägijad, lisaks olid Šarõpova, Zverevi ja teiste intervjueeritavate ütlused vastuolulised, mistõttu ei suutnud uurimine kuritarvitamise väiteid põhjendada ega tuvastada,“ kirjutas ATP oma ametlikus teadaandes. „Selle tulemusena ei kohalda ATP Zverevi suhtes distsiplinaarmeetmeid. Seda otsust võidakse ümber vaadata, kui ilmnevad uued tõendid.“

Šarõpova sõnul Zverev kohtles teda vägivaldselt ja olevat kord teda padjaga lämmatanud. „Jooksin paljajalu hotellist välja. Olin läbi pekstud. Seisin New Yorgi tänaval ega teadnud, mida teha või kuhu minna. Ta üritas mind padjaga lämmatada, peksis mu pead vastu seina ja väänas mu käsi. Sel hetkel ma tõesti kartsin oma elu pärast,“ kirjutas naine 2020. aastal sotsiaalmeedias.