Kuigi kohtumise esimestel minutitel hoidsid Tomas Pavelka korvid tartlasi mängus, siis suures plaanis läks matši algus meeskonnal aia taha. Eesti klubi mängijad tegid esimese kümne minutiga viis pallikaotust, lubasid vastastel noppida viis ründelauda ning nende kõik seitse võetud kaugviset läksid mööda. Nii läks Poola liiga neljas sats Szczecin esimesele väikese puhkusele 23:11 eduseisus.

Kuid see ei löönud tartlastel jalgu alt, sest Nikolajs Mazursi hoolealused alustasid teist veerandaega 8:0 spurdiga ja peagi läks heasse hoogu ukrainlasest ääremängija Andrii Voinalovitš. Kuid lähemale kui kolm punkti Tartu siiski ei jõudnud ja kahe poolaja vahelisele mõttepausile läksid meeskonnad Valmieras seisult 44:40.

Kolmandal veerandajal tõi Patrik Saal tartlased esmakordselt silma kaugusele (51:50), kuid juhtima ei pääsenud ülikoolilinlased kohtumises siiski kordagi. Mängu üle kontrolli saanud Szczecini korvpallurid sai taas viske lippama ja kaitse toimima.

Poolakad juhtisid kolmanda veerandaja lõpuks 63:54, neljanda veerandaja alguses rebisid nad vahe juba 15-punktiliseks. Matši lõpus pani Mazurs platsile nooremad mehed eesotsas Erki Urviku ja Aleksander Tassaga, kes tassisid meeskonna viimase minuti eel viie silma kaugusele. Kuid Põhja-Euroopa liiga B-alagruppi täiseduga jätkav Poola sats oli kindel ja võitis mängu 78:73.

Szczecini poolel jagunes skoorimine väga võrdselt, sest kaheksa meest viskasid vähemalt kuus punkti. Neist parimana tõi Bryce Brown 14. Platsilt 60-st viskest 26 sopsanud Tartu poolel säras taaskord Voinalovitš, kelle saldosse jäi 21 silma, neli lauda ja kolm vaheltlõiget. Kahekohalise punktisummani jõudsid ka Pavelka ja Leemet Böckler, kes tõid vastavalt 12 ja 11 punkti. Neist esimene võttis lisaks maha üheksa lauapalli ja teine andis viis korvisöötu. Üsna must päev oli aga meeskonna kaptenil Märt Rosenthalil, kes tõi kolm punkti (visked platsilt 1/6) ja tegi tiimi 13-st pallikaotusest kuus.

ENBL-i B-alagrupis on Tartul kaks võitu ja neli kaotust, kolmapäeval võtavad nad alagrupifaasi viimases matšis mõõtu Iisraeli klubiga Ironi Ness Ziona. Seegi mäng jõuab Delfi TV ekraanile. A-alagrupis on Eesti klubide mängud peetud, Kalev/Cramo teenis kuuest kohtumisest kaks ja TalTech/Optibet ühe võidu.