39-aastast Alvest kahtlustatakse kuu aega tagasi Barcelonas Suttoni ööklubis toimunud vägistamises.

Brasiillane on kaasvangide sõnul kinnipidamisasutuses justkui ümbersündinud. „Jalgpallur jäi vanglamüüride taha. Dani Alves, kes siin viibib, on täiesti teine inimene. Ma lepin kõigega, mis tuleb,“ vahendasid kaasvangid Alvese sõnu La Vanguardiale.

„Ma lahkusin kodust, kui olin 15-aastane ning olen pidanud elus väga keeruliste olukordadega toime tulema. See siin on järjekordne mööduv eluetapp. Ma ei karda mitte midagi,“ lausus Alves.

Kaasvangide sõnul ei ole jalgpallitäht aga veel siiani rääkinud, mis saatuslikul ööl tegelikult juhtus.

Kui esialgu väitis Alves võimudele, et ei mäleta kõnealuse naisega kohtumist, siis hiljem on ta oma versiooni muutnud ning tunnistanud, et oli siiski konsensuslikus vahekorras. Alvese advokaadi Cristobal Martelli sõnul ei rääkinud tema klient esialgu tõtt, sest ei tahtnud, et abikaasa Joana Sanz juhtunust teada saaks, vahendab Marca.

„Õnneks viidi naine ööklubist kiirabiga haiglasse. Seal läbis ta raviprotseduuri, et infektsiooni vältida, sest kondoomi ei kasutatud,“ rääkis ohvri advokaat Ester Garcia Lopez UOL-ile, et 39-aastane Alves ei kasutanud kaitsevahendit.

Alves on maailma enim ametlikke tiitleid võitnud jalgpallur. Ta on neid koos rahvuskoondise ja erinevate koduklubidega võitnud kokku koguni 47 (neist 46 täiskasvanute klassis).

Kõigi aegade üheks paremaks paremkaitsjaks peetav Alves kuulus Brasiilia koondisse veel ka mullusel MMil.