PAF Eesti-Läti liigaga seonduvalt tuleb lauale päris mitu teemat.

Esiteks lahatakse põhjalikult Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool/Maks&Mooritsa vastasseisu, kus peale jäi pealinna meeskond. Cramol tundub olevat meeskonnas muudatusi, millest ei ole veel kõva häälega teada antud.

Süüvime Tartu peatreeneri Nikolajs Mazursi Eesti Päevalehele antud pikemasse intervjuusse, mis tekitas hulga küsimusi. Eesti-Läti liigas makstavad rahanumbrid, millal tasub minna mängima eurosarja jne.

Pärnu Sadam toob korvi alla mehe, kellel pikkust koos ketsidega 217 cm. Lõuna-Sudaanist. Kullamäe räägib ausalt ära, kuidas kullatükk näppu sattus.

Ühtlasi küsib Talts, et miks on nii, kui Eesti klubi juhtub suurelt kaotama, ilmuvad kiirelt lood, et kellegagi pühiti põrandat. Kui aga Eesti klubi alistab Riia VEF-i, siis otsi uudist tikutulega taga... Kajastame ka positiivseid asju kiirelt ja kõlavate pealkirjadega!

Tummine tükk saatest kuulub Euroliigale ja suuresti Euroliiga noorteturniirile, mis toimus jaanuari kolmandal nädalavahetusel Münchenis. Kullamäe ja Talts olid Saksamaal kohal ning ahmisid lisaks mängudele tarkust ka treenerite koolitusel.

Esinejateks teiste hulgas Pablo Laso ja Svetislav Pesic.

Turniiril mängis teadupärast kaasa Kullamäe noorem poeg Oliver, Ulmi akadeemiaga. Saalis vuras ringi lugematu hulk agente ja skaute, neist päris mitmetega õnnestus Kullamäel ja Taltsil ka suhelda. Kuuleb häid lugusid.

Peatume ka NBA Tähtede mängu algviisikutel, Shaquille O'Neali väljaütlemisel, ees ootava NBA drafti prognoosidel ning USA üliõpilasliiga hetkeseisul, mis puudutab Arizona Wildcatsi meeskonda, kus pallivad Kerr Kriisa ja Henri Veesaar.

Podcasti peatoetaja PAF-i auhinna võitis sel korral Triin Vasemägi. Palju õnne! Võitjaga võetakse ühendust.

Eelmisel korral küsisime: „Kumb meeskond võidab vastasseisu BC Kalev/Cramo – Tartu Ülikool/Maks&Moorits?“ Õige vastus oli „Kalev/Cramo“.

Laekus 49 vastust, neist õigeks osutus 23. Tänud kõigile, kes kaasa mängisid.

Kuna Tartu kaotas, jäi ekstra välja pandud auhind saatust ootama. Mitte kauaks. Rõõmupäev tegijatele, alati ei pea jagajale jääma näpud.

Käesoleva saate PAF-i auhinnamängu küsimus puudutab Euroliigat: „Kas podcasti järgmise episoodi toimumise hetkeks on Baskonia jätkuvalt Euroliigas play-off kohal ehk kaheksa hulgas või mitte?“ Piisab „JAH/EI“ vastusest.

Lööge julgelt kaasa ja pange vastused teele e-maili aadressile: pihtaspohjas@delfi.ee.

1x
00:00