Mullu Aspenis Big Airi hüpetes hõbemedali võitnud ning pargisõidus pronksi teeninud Oldham teenis tänavu mõlemal nimetatud alal kuldmedali. Big Airis võitjaks tõustes sooritas Oldham esimese naisena kolmekordse cork’i. Seda trikki pole seni ükski naine edukalt sooritanud ka lumelauasõidus.

Oldham maandus edukalt pöördega vasakule tehtud hüppe triple cork 1440. Antud triki eest teenis ta maksimaalsed 50 punkti. Kahe hüppe kogusummas kogus ta 91 punkti ning edestas kõigest ühe punktiga soosikuna võistlusele vastu läinud Tess Ledeux’d. Pronksi sai kaela britt Kirsty Muir.

Teise kuldmedali teenis Oldham pargisõidus, kus ta sooritas võidukavas kaks kahekordset cork’i. Viimase ehk neljanda katsega tõusis hõbemedalile šveitslanna Mathilde Gremaud. Pronksi sai sarnaselt Big Airile Muir. Üheks soosikuks olnud Ledeux ei saanud oma sõitu klappima ning pidi leppima kuuenda kohaga. Kokku oli pargisõidus seitse osalejat, kuna vigastuste tõttu oli loobujaid mitmeid ning rohkem varusõitjaid Aspenis ei olnud.

Rennisõit pakkus sel korral üllatusvõitja. Eileen Gu puudumisel eeldati, et karjääri esimese X-Mängude kuldmedali võiks võita kanadalanna Rachael Karker. Lõpuks pidi ta leppima aga hõbemedaliga. Viimase katsega napsas esikoha britt Zoe Atkin. 20-aastase Atkini võit oli omajagu üllatus, kuna tänavusel hooajal ei olnud ta veel võistelnud ning kõigist kolmest MK-etapist oli ta eemale jäänud. Atkini jaoks oli see karjääri esimeseks X-Mängude medaliks. 2021. aasta MM-ilt on tal ette näidata pronksmedal.

25-aastase Karkeri jaoks oli see neljandaks X-Mängude medaliks. Nüüdsest on tal kaks hõbedast ning kaks pronksist medalit.

Poodiumi kolmandale astmele kerkis rennisõidus ameeriklanna Svea Irving.

Naiste pargisõit:

1. Megan Oldham (Kanada)*

2. Mathilde Gremaud (Šveits)

3. Kirsty Muir (Suurbritannia)

4. Johanne Killi (Norra)

5. Olivia Asselin (Kanada)

6. Tess Ledeux (Prantsusmaa)

7. Sarah Höfflin (Šveits)

*punkte ei antud ning sõitjad pandi paremusjärjestusse parima laskumise üldmulje põhjal

Naiste rennisõit:

1. Zoe Atkin (Suurbritannia)*

2. Rachael Karker (Kanada)

3. Svea Irving (USA)

4. Amy Fraser (Kanada)

5. Hanna Faulhaber (USA)

6. Dillan Glennie (Kanada)

7. Brita Sigourney (USA)

8. Sabrina Cakmakli (Saksamaa)

*punkte ei antud ning sõitjad pandi paremusjärjestusse parima laskumise üldmulje põhjal

Naiste Big Airi hüpped:

1. Megan Oldham (Kanada) 91,0 punkti

2. Tess Ledeux (Prantsusmaa) 90,0

3. Kirsty Muir (Suurbritannia) 85,0

4. Mathilde Gremaud (Šveits) 84,0

5. Sandra Eie (Norra) 68,0

6. Sarah Höfflin (Šveits) 67,0

7. Grace Henderson (USA) 63,0

8. Olivia Asselin (Kanada) 59,0