Murcias toimunud kohtumises hoidsid initsiatiivi külalised, kes olid kümne minuti järel peal 23:19 ja läksid kahe poolaja vahelisele pausile 41:36 eduseisus. Baskonia hoidis eduseisu teiselgi poolajal, sest neljandal neljandikul vastaseid lähemale kui kuus silma ei lastud ning meeskond võttis liigas 14. võidu skooriga 87:80.

Baskonia parimana tõi neli kaugviset sopsanud serblane Vanja Marinković 25 punkti. Võitu andis suure panuse ka Kotsar, kelle arvele jäi 19 minutiga 17 punkti (visked platsilt 7/11 ja vabaviskejoonelt 3/3), neli lauapalli ning kaks korvisöötu.

Sander Raieste rassis väljakul natuke üle kümne minuti, mille vältel ta eksis ühel viskel ja võttis maha ühe lauapalli. Kaotajaid tassis Gruusia passi omav 35-aastane ameeriklane Thad McFadden, kelle arvele jäi 20 silma.

Matthias Tassi leivaisa Manresa kaotas kodusaalis 69:94 Madridi Realile. Eesti koondise tsenter mänguks ülesantud koosseisu ei pääsenud. 18 vooru järel jagavad esikohta 15 võiduga Real ja Barcelona, Baskonia on sarnaselt Tenerifega võitnud 14 matši. Manresa jagab kolme võiduga viimast kohta.