Sarnaselt eelmisele aastale toimub Race of Champions Rootsis jäärajal. Laupäevases finaalis läksid Solbergid vastamisi Team All Starsiga, kuhu kuulusid Belgia rallitäht Thierry Neuville ja Brasiiliast pärit valitsev vormel 2 sarja meister Felipe Drugovich. Finaali esimeses stardis alistas Neuville Petter Solbergi, ent järgmised kolm sõitu võitsid Norra esindajad.

„Rahvuste karika uuesti võitmine on äge - eriti see, et ma võitsin viimases stardis Neuville'i. Ma pole teda kuigi tihti võitnud, seega olen väga rahul, et sellega nüüd hakkama sain,“ rääkis Oliver Solberg peale võitu.

Teel finaali alistasid Solbergid Rootsi ja Prantsusmaa meeskonnad. Rootsi värve esindas rallikrossi äss Johan Kristofferssoni ja ringrajasõitja Mattias Ekströmi, Prantsusmaa lipu all sõitis aga vahetult võistluse eel helikopteriga kohale saabunud Sebastien Loeb. „Loebil polnud hilise saabumise tõttu õiglast võimalust, kuid sellegipoolest oli teda mõnus alistada,“ muljetas Petter Solberg.

Team All Stars seljatas poolfinaalis Saksamaa koondise, kelle ridades sõitis Sebastian Vettel. „Võitsin täna mitu sõitu ja eriti Vetteli alistamine oli midagi erilist. Võistlus kulges sisuliselt ideaalselt, jättes kõrvale viimase sõidu Oliveriga. Muidugi ei meeldi mulle kaotada, aga Oliver sõitis täna väga hästi,“ tunnistas Neuville.

Pühapäevases individuaalvõistluses oli parim rootslane Ekström, kes veerandfinaalis alistas kaasmaalase Kristofferssoni, poolfinaalis Neuville’i ja finaalis Mick Schumacheri. Nelja sekka jõudis veel poolfinaalis Schumacherile alla jäänud Vettel. 44-aastane Ekström on saanud neli Race of Championsi esikohta, sama palju võite on koos Loebil ja Didier Auriol.

„Otsustavas sõidus sain hea stardi, aga poole ringi pealt läks masinas midagi põlema ja auto täitus tossuga. Kaardilugeja tahtis peatuda, aga ma polnud sellega päri. Õnneks suutsin ühel sirgel tulekahju käega kustutada," lausus Ekström peale võistlust.

„See võistlus oli väga emotsionaalne. Olen kahel korral võistelnud esikoha pärast Michael Schumacheriga, nüüd tegin seda tema poja Micki vastu,“ lisas rootslane.

Sel aastal oli sõitjate käsutuses elektriauto Cupra UrbanRebel, rallikrossi MM-sarjast tuntud Zeroid X1, SuperCar Lites masin ja elektrikrossiauto FC1-X.