Nazarovi sisehooaja peamine eesmärk on hea esinemine märtsi alguses Istanbulis peetaval sise-EM-il. Lootused on kõrgel, sest eelmisel aastal tuli ta sise-MM-il neljandaks. Sama võistluse eeljooksus püstitas ta ajaga 6,55 Eesti rekordi.

23-aastase sportlase sõnul läheb kõik õiges suunas. Kolmapäeval Taanis joostud ajad 6,81 ja 6,87 kuulusid tööõnnetuse valdkonda.

„See oli väga paljude halbade asjade kokkusattumine ühele päevale. Sellepärast oli nii eeljooksu kui ka finaali tulemus üsna katastroofilähedane. Täna oli eesmärk teha normaalne jooks. Eelmisel aastal jooksin karikavõistlustel 6,72, nii et võib rahule jääda,“ rääkis Nazarov.

Teda ootavad lähiajal kõrgetasemelised võistlused Pariisis (11. veebruar) ja Lievinis (15. veebruar). Lievinis võrdleb ta teiste seas võimeid Tokyo 100 meetri jooksu olümpiavõitja ja valitseva 60 meetri jooksu sisemaailmameistri Marcell Jacobsiga (Itaalia).

„Tahan kompida, kuidas Euroopa konkurents saab Istanbulis olema,“ ütles Nazarov ja lisas, et 15. veebruarile tõmbas ta kalendris punase ringi ümber.

Eesti rekordiomanikul on põhjust optimistlik olla, sest ettevalmistus on sujunud plaanipäraselt ja tagasilööke pole ette tulnud. „Kõik on läinud nii, nagu hooaja alguses kirja panime ja oleme plaane tasapisi täitnud. Oleme keskendunud kvaliteedile ja sprintimisele. Eelmistel aastatel oli mul rohkem muude asjadega tegelemist. Olen saanud kodus harjutada, pole pidanud mööda Euroopat ringi reisima. Selle põhjal on kvaliteet palju parem olnud,“ selgitas Nazarov, kelle treener on Argo Golberg.