Everton teatas hiljuti jalgpallilegendi Frank Lampardi vallandamisest. Sel sajandil peamiselt esikümnesse kuulunud ning tihti eurokohtade nimel võitleva Evertoni viimased hooajad on kulgenud keeruliselt. Kui möödunud kevadel sai Liverpooli klubi 16. koha, siis tänavu asutakse eelviimasel 19. tabelireal. Päästev 17. koht asub kahe punkti kaugusel.

BBC teatel on Everton lähedal kokkuleppele Sean Dyche'iga. Klubi pidas läbirääkimisi ka endise Leeds Unitedi lootsi Marcelo Bielsaga, kuid ühisele kokkuleppele ei jõutud. Väidetavalt ei soovinud Bielsa keset hooaega klubi üle võtta ning ta avaldas ka kahtlust, kuidas meeskond tema kõrge intensiivsusega mängustiiliga toime tuleb.

Nii on sõelale jäänud veel Dyche, kellega klubi loodab võimalikult kiiresti lepingu ära vormistada. 51-aastane kogenud treener juhendas aastatel 2012-2022 Burnley klubi. Oma teisel hooajal tüüris ta klubi esiliigast Premier League'i, kust meeskond hooajaks 2015/2016 tagasi Championshipi langes. Dyche'i käe all võitis Burnley seejärel esiliiga ning naases Inglismaa meistriliigasse, kus püsiti järgmised kuus hooaega.

Pärast üheksat ja poolt aastat ühist koostööd otsustas Burnley mullu aprillis Dyche'i vallandada, mis pälvis jalgpalliekspertidelt palju kriitikat. Hooaja lõpuni peatreeneri rolli täitnud Mike Jackson ei suutnud klubi väljalangemist esiliigasse enam vältida. Dyche edukaim hooaeg Burnleyga oli 2017/2018, mil klubi lõpetas Premier League'i seitsmendal kohal.