Tyler Shamar Cheese tõi Rapla parimana 23 punkti ja kümme resultatiivset söötu. Obrad Tomic panustas võitu 20, Derrick Woods 16 ja Kendall Stephens 15 punkti.

Viimsi suurim korvikütt oli Devin Lee Harris 26 punktiga.

Rapla ja Viimsi asuvad mõlemad ühisliigas play-offi joone peal. Viimsi on nüüd 12 võidu ja üheksa kaotusega kuues, Rapla 13 võidu ja 11 kaotusega kaheksas.

Selle hooaja omavahelised mängud jäid Rapla kasuks. Ka oktoobri lõpus võttis Rapla võidu, kui oli võõrsil parem 77:72.

Kalev/Cramo võitis lisaajal

Lisaks Raplale ja Viimsile olid võistlustules veel neli Eesti klubi, kes kõik mängisid täna võõrsil. Tartu Ülikool Maks & Moorits alistas Läti Ülikooli 81:59 (Loe pikemalt siit), Tallinna Kalev/Audentes kaotas BK Ogrele 68:72, BC Kalev/Cramo sai Liepaja üle raske 93:92 võidu lisaaja järel.

Kalevlastele tõi võidu Alterique Gilberti täpne kahepunktivise kaheksa sekundit enne lisaaja lõppu. Gilbert oligi 33 punktiga mängu resultatiivseim.

Pärnu Sadam läks õhtu viimases mängus vastamisi liiga liidri BC Prometeiga ja pidi vastu võtma suureskoorilise kaotuse 59:94.

Prometei (19-1) on kindel liider, järgnevad Kalev/Cramo (15-3), Riia VEF (19-4) ja Tartu Ülikool (15-6). Tabeliseis

Mängu eel

„Rapla on mänginud väga hästi, eriti kodusaalis. Neil on tugevalt komplekteeritud kõik positsioonid,“ rääkis mängu eel Viimsi abitreener Kristjan Evart. „Peame olema oma kaitse asjades kogu mängu vältel keskendunud, kui soovime neile vastu hakata. Mõndade meeste kohal on ka enne mängu veel küsimärgid, kas ja kui palju nad meid aidata saavad.“

„Mängime tugeva ja meeskondlikult mängiva tiimi vastu,“ kommenteeris Rapla peatreener Arnel Dedic. „Nad teavad kõik täpselt oma rolli ja kuidas liigutada palli. Meie esimene ülekanne on saada nende mängutempo alla. Peame olema kannatlikud ja ülimalt keskendunud 40 minutit.“