Lisaks algkoosseisus alustanud Klavanile tegid Liverpooli poolel kaasa näiteks sellised legendid nagu Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Sami Hyypiä, Steve McManaman, Gary McAllister, Luis Garcia ja Martin Škrtel.

Mängu väravad lõid avapoolajal penalti realiseerinud Gerrard ja teisel poolajal sihile jõudnud Mark Gonzalez.

37-aastane Klavan tegi kaasa terve mängu ning moodustas kolmemehelise keskkaitseliini koos soomlase Hyypiä ja slovaki Škrteliga.

Eesti vutilegend sõnas kohtumise järel antud intervjuus: „Väga hea tunne on tagasi olla. Atmosfäär oli võimas ja oli vinge pärastlõuna! Emotsioonid ja adrenaliin said võitu ning nii oli päris hea mööda platsi joosta. Anfieldil olles ärkasid mitmed mälestused ellu ja neid oli tore uuesti kogeda. Oli väga tore, kui mind uuesti kutsutakse, siis olen valmis.“

Mängu fotogaleriid näeb Liverpooli koduleheküljelt.

Kogu mängu tulu läheb LFC Foundationi ja selle partnerite heategevusprogrammide rahastamiseks.

Klavan esindas Liverpooli aastatel 2016-2018. Kahe hooaja jooksul sai eestlane kirja 53 mängu ja kaks väravat.

Koosseisud:

Liverpool: Jerzy Dudek, Sander Westerveld, Fabio Aurelio, Sami Hyypiä, Ragnar Klavan, Björn Tore Kvarme, Martin Škrtel, Gregory Vignal, Charlie Adam, Salif Diao, Steven Gerrard, Mark Gonzalez, Gary McAllister, Steve McManaman, Albert Riera, Momo Sissoko, Djibril Cisse, Luis Garcia, Robbie Keane, Dirk Kuyt.

Celtic: Stiliyan Petrov, Artur Boruc, Shay Given, Darren O’Dea, Glenn Loovens, Ramon Vega, Mikael Lustig, Emilio Izaguirre, Lee Naylor, Joe Ledley, Simon Ferry, Marc Crosas, Massimo Donati, Ross Wallace, Simon Donnelly, Trevor Sinclair, Niall McGinn, Robbie Keane, Jan Vennegoor of Hesselink.

Kohtumise otsepilti sai näha Liverpooli Youtube'i kanalil:

Liverpooli algkoosseis:

Liverpooli algkoosseis