Petrõkina sai lühikava eest 61,05 punkti, millega sai seitsmenda koha. Kolmesel lutz'il eksinud eestlannal jäi väikesest medalist õige pisut puudu, sest kolmanda koha saanud šveitslanna Kimmy Repond edestas Petrõkinat kõigest 2,78 punktiga. Petrõkina isiklik lühikava rekord on mullu aprillis uisutatud 65,90 punkti.

Lühikava võistluse võitis Gruusia uisutaja Anastasiia Gubanova (69,81), kes edestas belglannat Loena Hendrickxit 1,96 punktiga. Petrõkina ette mahtusid veel austerlanna Olga Mikutina (62,78), poolatar Ekaterina Kurakova (61,81) ning belglanna Nina Pinzarrone (61,35).

„Tundsin ennast hästi, lihtsalt ei ole nii palju kogemusi, et ühel momendil ennast kokku võtta. Aga proovin seda iga kord parandada ja usun, et vabakavas läheb juba paremini,“ tunnistas Petrõkina ETV2 otse-eetris, et väike närv oli enne võistlust sees.

„Hüpetega peab veel natuke harjuma, sest veel kuu aega tagasi oli ennast keeruline kokku võtta. Nüüd olen aga juba vormis, nii et arvatavasti läheb vabakavas paremini“, lisas eelmise EM-i kaheksas naine.

Kiibus teenis lühikava eest hooaja tippmarki tähistavad 55,26 punkti, mis andis talle 30 naise konkurentsis 15. koha. Tema isiklik rekord on 2020. aastal uisutatud 65,37 punkti.

„Nii kui kava lõppes, siis olin ma enda üle uhke. Ma ronisin ikkagi sellisest august välja. Punktid ei ole need, aga see tunne ja hoiak oli kava sõites midagi sellist, mida on vaja. Ma üritan selle tunde kaasa võtta ja siit saab veel paremaks minna,“ rääkis Kiibus pärast võistlust ETV2 kanalile.

Vabakava sõidetakse laupäeval.