„Õnneks viidi naine ööklubist kiirabiga haiglasse. Seal läbis ta raviprotseduuri, et infektsiooni vältida, sest kondoomi ei kasutatud,“ rääkis Ester Garcia Lopez UOL-ile, et 39-aastane Alves ei kasutanud kaitsevahendit.

„Erinevalt paljudest seksuaalkuritegude ohvritest, kes pesevad hiljem vastikusest oma aluspesu ära, ei olnud mu kliendil õnneks aega sellele mõelda, mis tähendab, et tõendid jäid alles,“ lisas advokaat.

Garcia Lopezi sõnul ei soovi tema klient rahalist hüvitist, vaid seda, et jalgpallur trellide taha läheks ning advokaadi hinnangul on võimalused selleks päris head. „Mõned avaliku elu tegelased arvavad, et on kohtumõistmisest kõrgemal. Nad arvavad, et keegi ei usu sellist tüdrukut nagu minu klient. Paljud naised ei tee politseisse avaldust, kui asi puudutab tuntud persooni, sest see on nii emotsionaalselt kui ka juriidiliselt keeruline protsess. Aga ma loodan, et see konkreetne juhtum lõppeb vanglakaristusega. See, et ta [Dani Alves] võeti ilma kautsjoni võimaluseta vahi alla, on juba märgiline.“

„Paljud naised kogevad post-traumaatilist stressi ning unustavad olulisi detaile, kuid tema puhul pole seda juhtunud. Ta mäletab kõike algusest lõpuni välja,“ lisas kaitsja, et tema klient andis uurijatele haruldaselt hea tunnistuse.

Hetkel Mehhiko klubis UNAM-is mängiv Alves on süüdistused ümber lükanud. Ta veetis nimetatud öö (30. detsember 2022) Suttoni nimelises ööklubis, kuid brasiillane ei mäleta, et ta oleks kõnealuse naisega kunagi kohtunud.

„Tantsisin ja lõbutsesin ega rikkunud kellegi isiklikku ruumi. Ma ei tea, kes see naine on. Kuidas ma saan naisele nii teha? Ei,“ ütles Alves Hispaania kanalile Antena 3, vahendab Reuters.

Alves on maailma enim ametlikke tiitleid võitnud jalgpallur. Ta on neid koos rahvuskoondise ja erinevate koduklubidega võitnud kokku koguni 47 (neist 46 täiskasvanute klassis).

Kõigi aegade üheks paremaks paremkaitsjaks peetav Alves kuulus Brasiilia koondisse veel ka mullusel MMil.